Viikinkien voittoputki tuli tiensä päähän

Viikingit on tappiosta huolimatta yhä toisena lohkossaan.

Viikingit on tappiosta huolimatta yhä toisena lohkossaan. Kuva: Eero Honkanen

Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkue kohtasi TuusKin Tuusulasta Vuosaaren jäähallissa pelatussa ottelussa 7.2. Kotijoukkue ratsasti mukavassa kymmenen ottelun voittoputkessa, mikä ikävä  kyllä heijastui pelin alkuvaiheista asti negatiivisella tavalla.

Ensimmäisessä erässä vierailija oli alusta saakka huomattavasti valmiimpi ja takoi maaleja taululle kovalla viimeistelyprosentilla. Tuusulalaiset ilottelivat peräti neljä maalia punanuttujen verkkoon ensimmäisen 20-minuuttisen aikana, ja tämä osoittautui liian isoksi haasteeksi vuosaarelaisille.

Viimeisen erän alussa ottelu oli vielä 5–6-lukemissa, mutta helppojen virheiden jatkuva esiintyminen takasi jatkuvasti maalipaikkoja TuusKille. Loppulukemat olivat 5–9, ja täten Viikinkien voittoputki katkesi.

Päävalmentaja Strömberg peräänkuulutti vahvan alun ja valmistautumisen merkitystä sekä taistelutahdon lisäämistä koko joukkueelle. Sarvipäillä on vielä kolme peliä jäljellä runkosarjassa, jonka aikana asenne sekä tekemisen taso on saatava takaisin omalle tasolle ennen playoffsien alkua. Viikkarit majailee edelleen sarjataulukossa sijalla kaksi, kun seuraava joukkue hiillostaa neljän pisteen päässä.

Viikingit pelaa viimeisen runkosarjan kotipelinsä perjantaina 14.2. kello 19.35, kun Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) saapuu vieraaksi KJT Haukat Keravalta. Otteluun on vapaa pääsy.