Kalja-auto kaatuneena 60-luvulla Purjetiellä

kolari

Kuva 1960-luvun lopulta Purjetieltä, jossa Koffin kalja-auto oli törmännyt toiseen autoon ja kellahtanut nurin. Taustalla Kivisaarentien taloja. Koffin auto oli ilmeisesti tulossa tuolloin Purjetie 5:ssä sijainneesta Elannon kaupasta. Kuva: Vuosaari-lehden arkisto

Purjetien Elanto.

Yläkuvassa Elannon kauppa jo tyhjillään Purjetie 5:ssä 6.10.2004 ja alakuvassa purettavana 19.9.2008. Ennen tyhjentymistään rakennuksessa oli päiväkoti. Elannon myymälöitä on ollut Vuosaaressa myös Peräsintiellä ja Vuosaarentiellä jo puretussa Eteläisessä ostoskeskuksessa. Kuvat: Kimmo Nylander

Elannon kauppa jo tyhjillään Purjetie 5:ssä 6.10.2004 ja purettavana 19.9.2008. Elannon myymälöitä on ollut Vuosaaressa myös Peräsintiellä ja Vuosaarentiellä jo puretussa Eteläisessä ostoskeskuksessa. Kuvat: Kimmo Nylander