FC Viikinkien Päivi Vaara palkittiin

FC Viikinkien Päivi Vaara (kuvassa vasemmalla) vastaanotti Helsingin piirin palkinnon 5.12. järjestetyssä tilaisuudessa.

FC Viikinkien Päivi Vaara (kuvassa vasemmalla) vastaanotti Helsingin piirin palkinnon 5.12. järjestetyssä tilaisuudessa.

SPL Helsingin piiri palkitsi pelaajia, valmentajia ja toimijoita viimeisessä tapahtumassaan ”piirinä” ennen ensi vuonna toteutuvaa Seurojen Palloliittoa.

5.12.2019 Helsingin piirin toimistolla järjestetyssä tilaisuudessa jaettiin myös seuratoimijoiden All Stars -palkinnot ansioituneille seuratoimijoille.

FC Viikingit P05:n joukkueenjohtaja Päivi Vaara palkittiin tilaisuudessa, palkinnon jakoivat Helsingin piirin seurakehityspäällikkö Silja Ranta sekä SPL jäsenpalveluasiantuntija Sanna Olin.

Vaaran palkintoperusteluissa todettiin muun muassa näin:

”Päivi on upea, aktiivinen joukkueenjohtaja. Hän järjestää joukkueelleen paljon tapahtumia, pelejä ja ylimääräisiä harjoitusvuoroja. Lisäksi hän ollut seuran hallituksessa muutaman vuoden. Päivi ottaa asioihin aktiivisesti kantaa perustellen aina omat mielipiteensä sekä ehdottaa erilaisia ratkaisumalleja. Hän myös kannustaa ja kuskaa joukkueen pelaajia, ei pelkästään omia poikiaan. Ennen kaikkea Päiviä arvostetaan siitä, että hän asettaa pelaajan edun aina ensisijalle.”