Viikkareiden P-05 lyömätön futsalissa

P05/Red-joukkue puoliajalla. Kuvassa vasemmalla Jooa Saukkonen, Elias Weckström, Sampo Båsk (takana), Oliver Välipakka, Aleksi Alatalo, Samuel Vuohtoniemi, Tuukka Vaara ja valmentaja Jan Weckström. Kuvasta puuttuvat Julius Weckström ja Emre Güngörmez.

P05/Red-joukkue puoliajalla. Kuvassa vasemmalla Jooa Saukkonen, Elias Weckström, Sampo Båsk (takana), Oliver Välipakka, Aleksi Alatalo, Samuel Vuohtoniemi, Tuukka Vaara ja valmentaja Jan Weckström. Kuvasta puuttuvat Julius Weckström ja Emre Güngörmez.

FC Viikinkien P05-joukkueen futsal-kilpasarja päättyi jo kolmannen kerran peräkkäin P05/Red-joukkueen voittoon. Tänä vuonna joukkue voitti kauden kaikki 12 peliä näytöstyyliin huikealla maalierolla 151–28.

Huimat maalikarkelot näkyivät myös selkeästi maalipörssissä, jonka neljä ensimmäistä sijaa menivät P05/Redin pelaajille – ykkösenä Jooa Saukkonen 36 maalillaan. Joukkueen tasaisuudesta, monipuolisuudesta ja pelihuumorista kertoo se, että kaveriporukan jokainen pelaaja, mukaan lukien joukkueen maalivahti Oliver Välipakka, teki vähintään yhden maalin.

Red-joukkueessa pelasivat: Aleksi Alatalo, Julius Weckström, Emre Güngörmez, Sampo Båsk, Jooa Saukkonen (jalkapalloedustus HJK), Elias Weckström, Tuukka Vaara, Samuel Vuohtoniemi ja Oliver Välipakka.

Kilpasarjan ylivoimaisella voitolla P05/Red lunasti paikkansa kahdeksan joukkueen ikäluokan SM-lopputurnaukseen, joka piti pelata 28.–29.3.2020 Tampereella. Mahtavan kauden jälkeen odotukset turnauksen suhteen olivat erittäin korkealla. Turnaus jouduttiin kuitenkin valitettavasti perumaan vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Joukkueelle jäi tästä sopivasti voitonnälkää tulevillekin kausille.

Myös P05 Punainen pelasi hienosti ja sijoittui kilpasarjan sijalle viisi. P05/White johti haastesarjaa kahdeksan kierroksen jälkeen maalieron turvin. Sarja keskeytettiin vallitsevien olosuhteiden vuoksi. P05/Whiten tehokkuudesta on nauttinut myös haastesarjan maalipörssin kärjessä majaileva Ayah Mohamed-Rashaad 17 maalin edestä. P05/Valkoinen oli haastesarjan keskeytyshetkellä sijalla 10.

Joukkueita vetävät Jan Weckström (Red ja Punainen) ja Serkan Ates (White ja Valkoinen).

Tuloksia voi katsoa Palloliiton tulospalvelusta täältä.