Pysäköinninvalvonnan villi itä

Punakiventiellä valmistuneiden uusien kerrostalojen myötä (Punakiventie 17) tiestä on muodostunut merkillinen sakkorysä. Tie uusien talojen kohdalla on keskeneräinen. Osassa kohtaa katua on päällyste, osa tiestä on rakentamisen jäljiltä kuoppainen ja hiekkainen tanner. Pysäköinnin salliminen ja kieltäminen on alueella todella epäselvästi merkitty. Sakottajat käyvät silti paikalla tuhka tiheään. Ilmeisesti tuo pätkä on kaupungille varsin tuottoisa.

Kysely alueelle pysäköinnistä eri virastoihin antaa kummallisia vastauksia. Kummallisin vastaus tuli pysäköintivirastosta: Kyseessä ei olekaan tie, vaan se on puistoalue! Kuulemma siihen asti, kunnes Punakiventien mutkaan rakennettavat talot valmistuvat. Ja puistoalueelle pysäköinnistä pitää antaa sakot! Puistoalueeksi sitä ei voi hyvällä mielikuvituksellakaan hahmottaa. Eikö voitaisi sopia, ettei tuolla kohdalla sakoteta niin kauan kuin tie on rakentamaton. Sakottaminen tuntuu nyt puhtaalta kiusanteolta.

Nimimerkki Sakot saanut