Äänestä omaa suosikkiasi Vuosaaren piparitalomestaruuskilpailussa

Kuvassa kaikki finaaliin valitut työt.

Vuosaaren piparitalomestaruus 2020 -kisaan lähetetyt työt yllättivät luovuudellaan ja taiturimaisuudellaan tuomariston. Vuotaloon saapui toinen toistaa upeampia kilpailutöitä.

Tiukan keskustelun jälkeen Vuotalon henkilökunnasta koostuva raati joutui tekemään vaikeita päätöksiä ja on nyt valinnut alle 15-vuotiaiden kilpailusarjasta kolme finaalityötä ja yli 15-vuotiaiden kilpailusarjasta viisi finaalityötä. Vuosaarelaiset saavat äänestää omaa suosikkiaan kumpaankin sarjaan. Kaikki finaaliin valitut piparitalot ovat tämän jutun kuvassa.

Alle 15-vuotiaiden sarja, äänestys löytyy klikkaamalla tätä osoittetta.
Yli 15-vuotiaiden sarja, äänestys löytyy klikkaamalla tätä osoittetta.

Äänestysaika on 21.12.–31.12.2020. Voittajat valitaan äänestystuloksen perusteella. Molempien sarjojen voittajat ja kunniamaininnat julkistetaan loppiaisaattona 5.1.2021. Voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Äänestysohjeet ja suorat linkit löytyvät myös Vuotalon sivuilta.