Joulua ikkunoiden takaa

Vuosaaren Urheilutalolla (Vuosaarentie 5) on esillä osittain tuulikaapissa perinteinen joulumaa, vaikka itse rakennus on kiinni koronarajotteiden vuoksi.

Urheilutalon joulumaa.

Vuosaaren Urheilutalolla (Vuosaarentie 5) on esillä osittain tuulikaapissa perinteinen joulumaa, vaikka itse rakennus on kiinni koronarajotteiden vuoksi. Urheilutalon joulumaan kuvia löytyy lisää esimerkiksi Urheiluhallien Facebookista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Päiväkoti Kurkimoision ikkunoissa oli lasten ja aikuisten askartelemia jouluasetelmia.

Myös erilaiset joulujuhlat ja pikkujoulut ovat Helsingissä saaneet uusia muotoja korona-aikana. Pohjois-Vuosaaren päiväkoti Kurkimoisiossa ei vietetty varsinaista joulujuhlaa, mutta torstaina 17.12. vanhemmat pääsivät ihastelemaan päiväkodin ikkunoissa olleita hienoja jouluasetelmia, jotka lapset olivat askarrelleet yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa.

Päiväkoti Kurkimoision ikkuna.

Päiväkoti Kurkimoision ikkuna.