Kyltti Skatanniemessä

Tällainen kyltti on ilmestynyt Skatanniemeen ulkoilupolulle. Onhan se hyvä varoittaa ihmisiä, kun pari kertaa vuodessa vesi on niin korkealla, että pitkospuut jäävät veden alle. Tällaisiin kaupungilla on varaa, mutta kuukausikaupalla sain käydä kirjeenvaihtoa puisto-osaston kanssa, että ulkoilualueen poluilla oleviin valtaviin vesilammikoihin saatiin soraa. Niistä oli ulkoilijoille paljon enemmän haittaa.               Terveisin Pirjo Hissa, Aurinkolahti

Tällainen kyltti on ilmestynyt Skatanniemeen ulkoilupolulle. Onhan se hyvä varoittaa ihmisiä, kun pari kertaa vuodessa vesi on niin korkealla, että pitkospuut jäävät veden alle. Tällaisiin kaupungilla on varaa, mutta kuukausikaupalla sain käydä kirjeenvaihtoa puisto-osaston kanssa, että ulkoilualueen poluilla oleviin valtaviin vesilammikoihin saatiin soraa. Niistä oli ulkoilijoille paljon enemmän haittaa. Terveisin Pirjo Hissa, Aurinkolahti