Roskat roskikseen

Jatkoa 27.1.2021 ilmestyneen lehden Lukijalta-palstalle: Tässä kuva metron ulko-ovien näkymästä. Ei kovin hyvää kuvaa anna Vuosaareen tulijoille. Näkymä on jatkuvasti tämän näköinen.

Miksi roskat eivät osu roskikseen? Ja kuka tai mikä taho vastaa Vuosaaren metroasemien portaikkojen ja sisääntulojen siisteydestä – siis siivottomuudesta?

Terveisin Marja

Ymmärrys hukassa

Mistä johtuu Vuosaaren metroaseman viereisen portaikon jatkuva siivottomuus? Tilaa ei siivota säännöllisesti. Kenelle alueen siivous kuuluu? Tämä on yleinen kulkuväylä, joten nostetaan se sille kuuluvaan arvoon.

Alueella on vieressä Columbuksessa ja metroasemalla vartiointi ja kameroita myös, laajennetaan koskemaan myös tätä kulkuväylää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Nykyisin löytyy ihmisiä, joiden ymmärrys ei riitä yhteisten alueiden siistinä pitämiseen, joten on tehostettava siivousta, vartiointia ja laitettava kamerat myös kuvaamaan kulkuväylää. Nähdään ainakin kenen tekosia siivottomuus on ja sitten voidaan puuttua tähän. Jos tällainen meininki olisi metroaseman sisällä, saisiko siivottomuus jatkua vuodesta toiseen?

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kuvat on otettu tiistaina 26.1. ja tässä kunnossa alue on jatkuvasti.

Hoitakaa asia kuntoon, maksan veroni enkä halua kulkea slummin läpi asioilleni.

Nimimerkki ”Myös ärtynyt Meri-Rastilasta”