Jää- ja lumilinnoja

Jäälinna Aurinkolahdessa

Aurinkolahden uimarannan jäälinna löytyy Cafe Biitsin vierestä. Linna on nyt pakkaskeleillä kasvanut vauhdilla. Jäälinnaan voi tuoda jääharkkoja turvallisuus huomioiden, jotta linna ei aiheuta turvallisuusriskiä kenellekään. Linnan rakentamiseen voi osallistua yksin tai porukan kanssa aina helmikuun loppuun saakka tai säiden salliessa. Esimerkiksi Ylen nettisivujen uutisesta voi katsoa vinkkejä jääharkkojen tekoon: yle.fi/uutiset/3-9388635 Kuva: Satu Toivonen

Aurinkolahden uimarannan jäälinna löytyy Cafe Biitsin vierestä. Linna on nyt pakkaskeleillä kasvanut vauhdilla. Jäälinnaan voi tuoda jääharkkoja turvallisuus huomioiden, jotta linna ei aiheuta turvallisuusriskiä kenellekään. Linnan rakentamiseen voi osallistua yksin tai porukan kanssa aina helmikuun loppuun saakka tai säiden salliessa. Esimerkiksi Ylen nettisivujen uutisesta voi katsoa vinkkejä jääharkkojen tekoon: yle.fi/uutiset/3-9388635 Kuva: Satu Toivonen

Lasten lumilinna

Lapset rakensivat As Oy Säästösaaren pihalle lumilinnan (oik.). Linnaan on tarkoitus tehdä vielä korkeutta lisää jäätiilillä, jos vaan pakkasia riittää. Linnaan on tehty varoituskyltti auratraktoria varten sekä lippu, jossa on teksti: ”Super hieno linna.” Terveisin Marita

Lapset rakensivat As Oy Säästösaaren pihalle lumilinnan (oik.). Linnaan on tarkoitus tehdä vielä korkeutta lisää jäätiilillä, jos vaan pakkasia riittää. Linnaan on tehty varoituskyltti auratraktoria varten sekä lippu, jossa on teksti: ”Super hieno linna.” Terveisin Marita