Päiväkoti Kanavan jäälinna

Maanantaina 22.2. saimme lasten kanssa tehdyn upean jäälinnan valmiiksi Päiväkoti Kanavan pihalla Aurinkolahdessa. Pakkaset mahdollistivat meille hieman pidemmän yhteisöllisen projektin. Tämä toi tähän koronarajoitusten aikaan meille paljon iloa. Linna sai kuin saikin säilyä ehjänä.

Jotkut perheet toivat kotoakin meille paloja. Lasten kanssa värjättiin tyhjiin maitotölkkeihin jääpaloja ja yhdessä muurasimme ne linnaan kiinni. Useampi päiväkotimme ryhmä oli rakentamassa ystävyyslinnaa. Nyt se on vihdoin valmis, eikä haittaa, vaikka pakkaset loppuisivat.

Vielä on tarkoituksena kuvata lapsia linnassa. He saavat pukeutua prinsessaksi, prinssiksi tai ihan miksi tahansa oman elämänsä sankariksi. Kiitos kaikille, kun linna sai säilyä ehjänä. Mukavaa kevättä kaikille!

Terkuin Päiväkoti Kanavan väki