Muovien hukkareissu

Vuosaari-lehdessä on ollut jo monena viikkona kirjoituksia Vuosaaren yleisistä muovinkeräyspisteistä ja niiden sijainneista. Columbuksen parkkipaikalta poistettiin laatikot rakentamisen tieltä, ja silloin tuolla pisteessä luki, että muun muassa Meri-Rastilan ostarilta löytyy samat pisteet jatkossa.

Tuon lapun ja viime Vuosaari-lehden kirjoituksen innoittamana lähdin kiikuttamaan suurta määrää muovipakkauksia keräykseen Meri-Rastilaan. Paikalla kävi ilmi, että monia keräyslaatikoita löytyy – myös muovipusseille – mutta muovipusseille tarkoitettuun keräykseen ei saa laittaa muita muovipakkauksia. Jalkaisin kun liikun, niin samalla kertaa ei tullut lähdettyä Isonvillasaarentielle tai Itikseen, mistä löytyy tällainen muovipakkausten keräysastia.

”Muovit kiertoon”

Toimituksen kommentti:

Toimitus pahoittelee lukijan hukkareissua muovinkeräyspisteelle! Tästä linkistä voi katsoa karttapalvelusta, missä on lähimmät keräyspisteet ja mitä keräysastioita niissä on: rinkiin.fi/kotitalouksille/rinki-ekopisteet/