Uusille Vuosaaren valtuutetuille

Onnea uusille vuosaarelaisille kaupunginvaltuutetuille. Toivottavasti teillä on kotiseuturakkautta huolehtia meidän omista asioistamme kokouksissa puoluerajoista välittämättä. Yksi iso asia, johon moni seniori toivoisi parannusta, on Vuosaaren joukkoliikenne tai paremminkin sen totaalinen puuttuminen.

Kaupunki panostaa kävelykeskustaan ja pyöräteiden rakentamiseen sekä autoilun vähentämiseen. Miten täällä ne seniorit, jotka eivät pysty kävelemään tai pyöräilemään tai ovat muuten liikuntarajoitteisia, pääsevät julkisiin tilaisuuksiin, kuten kirkolle, kun julkista liikennettä ei ole?

Kaikilla ei ole mahdollisuutta Kela-kyyteihin ja se tai taksit maksavat monelle aivan liikaa. Olisiko mahdotonta HSL:n järjestää tiettyinä päivinä erillisvuoroja näihin säännöllisiin tapahtumiin ja palveluihin, joita me seniorit mielellään käyttäisimme, jos vain pääsisimme niihin?

Tässä on teille valtuutetuille työsarkaa järjestää Vuosaaren oma julkinen liikenne palvelemaan sen asukkaita tasapuolisesti.

Terveisin Juhani Greinert