Rämä maja

Lill Kallvikin kauniin talon edustalla on erittäin hienosti hoidettu kaunis puisto ja ahkerat puutarhurit aistikkaasti ja hyvää huolta pitäen hoitavat upeita kukkaistutuksia puistossa. Erittäin edustavaa kokonaisuutta pilaa puiston reunalla oleva vaja, jonka maalipinta on aivan rapautunut, jokunen lauta on jopa siitä revitty irti. Tuskin olisi kovinkaan merkittävä kustannus saada tuota hökötystä jotensakin siistiin kuntoon.       Terveisin, Pekka Lahti

Lill Kallvikin kauniin talon edustalla on erittäin hienosti hoidettu kaunis puisto ja ahkerat puutarhurit aistikkaasti ja hyvää huolta pitäen hoitavat upeita kukkaistutuksia puistossa. Erittäin edustavaa kokonaisuutta pilaa puiston reunalla oleva vaja, jonka maalipinta on aivan rapautunut, jokunen lauta on jopa siitä revitty irti. Tuskin olisi kovinkaan merkittävä kustannus saada tuota hökötystä jotensakin siistiin kuntoon. Terveisin, Pekka Lahti