Lätkässä avausvoitto

Viikingit vei sarja-avauksen 4–2.

Viikingit vei sarja-avauksen 4–2.

Viikinkien miesten edustusjoukkue avasi jääkiekon 2. divisioonan kautensa perjantaina 17.9. kotiottelulla Tuusulan TuusKia vastaan. Ison kasan vahvistuksia haalinut TuusKi saapuikin Vuosaareen hienoisena ennakkosuosikkina, mutta vahvan harjoituskauden suorittanut Viikkari-lauma lähti itseluottamusta täynnä mittelöön.

Tuusulalaiset hallitsivat ottelua pääpiirteittäin, mutta Viikinkien keskialueen ”träppi” ei päästänyt vastustajaa kiekollisena hyökkäysalueelle pelin aikana juuri lainkaan. Tämän siivittämänä punanutut pääsivät jatkuvasti vastaiskuihin ja pitämään TuusKin varpaillaan. Laadukkaampi viimeistely sekä tehokas ylivoima takasivat idän pojille täydet sarjapisteet numeroin 4–2. Maaleista vastasivat Mikael Mallenius sekä Eetu Salovaara, jotka molemmat nakuttivat kaksi maalia mieheen. Tolppien välissä loistanut Niko Paakkunainen keräsi komeat 34 torjuntaa.

Pelit jatkuvat ensi lauantaina 25.9. kun Viikinkien laiva seilaa Sipooseen Wolfin vieraaksi. Vuosaaressa pelataan seuraavan kerran perjantaina 1.10., jolloin vastaan asettuu Shakers Keravalta.

Jääkiekon II-divisioona, lohko 1

KelA 3
HC Vantaa 3
Viikingit 3
HAKI 3
Wolf 3
GrIFK 0
Shakers 0
Jäähonka 0
Tuuski 0
KHT 0
H.K.H. 0