FC Viikinkien junioreilla kutsuturnaus, aikuisilla ratkaisupelit menossa

Kartanon kentillä pelattiin lauantaina 2. ja sunnuntaina 3.10. Viikinki Cup. Kutsuturnauksessa mittelivät paremmuudestaan vuosina 2011 ja 2012 syntyneet pojat. Turnaukseen osallistui huippujoukkueita pohjoisinta Suomea myöten. Kuvassa Viikkareiden 2012 syntyneiden poikien P9-kilpajoukkue ottaa mittaa United Football Oulusta (U.F.O.). Kaukovieraat korjasivat ottelussa 3–1-voiton.                                Kuva: Eero Honkanen

Kartanon kentillä pelattiin lauantaina 2. ja sunnuntaina 3.10. Viikinki Cup. Kutsuturnauksessa mittelivät paremmuudestaan vuosina 2011 ja 2012 syntyneet pojat. Turnaukseen osallistui huippujoukkueita pohjoisinta Suomea myöten. Kuvassa Viikkareiden 2012 syntyneiden poikien P9-kilpajoukkue ottaa mittaa United Football Oulusta (U.F.O.). Kaukovieraat korjasivat ottelussa 3–1-voiton. Kuva: Eero Honkanen

Aikuisissa ratkaisupelit menossa

Naisilla säilyminen Kolmosessa omissa käsissä

FC Viikinkien naisten joukkue tasasi keskiviikkona 6.10. pisteet lukemin 1–1 MPS:n kanssa Myllypuron tekonurmella pelatussa ottelussa. Naisilla on vielä kaksi ottelua Kolmosen alaloppusarjaa jäljellä, ja säilyminen Kolmosessa on omissa käsissä. Joukkue kohtaa viimeisessä kotipelissään perjantaina 15.10. kello 20 LoPa:n Kartanon tekonurmi 1:llä.

Naisten Kolmonen, alaloppusarja, sarjataulukko
MPS 20
EBK/2 16
FC Viikingit 11
Kasiysi/Hiki 9
LoPa 6

Edustuksella kohtalonottelu

Perjantaina 1.10. kohtasi FC Viikinkien miesten edustusjoukkue PuiU:n Karatanon tekonurmella. Viikingit korjasi voiton 3–1. Emmanuel Tchakossi teki kaksi ja Vincent Emeka Anioko yhden maalin vuosaarelaisille.

Miesten edustusjoukkueen kauden viimeinen ja elintärkeä ottelu Kolmosessa säilymisen kannalta pelataan torstaina 7.10. kello 20.15 Töölön pallokentän tekonurmi 6:sella SAPA/3 vastaan. Viikkareilla on edessään pakkovoitto, jotta joukkue ei putoa suoraan Neloseen kauden päätteeksi.

Eteläinen, lohko B, ala, sarjataulukko

HIFK/2 21
PuiU 20
KoiPS 19
SAPA/3 17
FC Viikingit 16
FC Espoo/2 1

FC Viikingit/S.C.P nousee Kolmoseen

Keskiviikkona 6.10. FC Viikingit/S.C.P voitto Kartanon tekonurmella FC Fortunan 0–7 ja varmisti lohkovoitollaan sarjanousun ensi kaudeksi Kolmoseen.

Kauden viimeinen kotipeli pelataan perjantaina 15.10. kello 18 Kartanon tekonurmi 1:sellä. Vastaan asettuu HerTo.

Sarjataulukko
FC  Viikingit/S.C.P 43
HerTo 34
FC Fortuna 31
Kurvin Vauhti 24
Ponnistus 20
SAPA 17