Harvinainen voitto Kauniaisista

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkue pelasi jälleen yhden ottelun menneenä viikonloppuna, kun sarvipäät matkasivat Kauniaisten uumeniin kohtaamaan tutun taisteluparin GrIFK:n. Vuosien varrella nimenomaan ”Granin” jäähalli on muodostunut erittäin vaikeaksi halliksi vuosaarelaisille, sillä edellinen voitto sieltä löytyy monen vuoden takaa. Lauantaina 23.10. pelattu ottelu ei poikennut tutusta kaavasta, kun selvyyttä voittajasta sai odottaa ottelun viimeisille sekunneille saakka.

Tapahtumia ja maaleja riitti läpi ottelun, kun joukkueet takoivat yhteensä 16 osumaa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 3–3- ja toiselle tauolle puolestaan 5–5-lukemissa. 7–8-voittomaali nähtiin vasta ajassa 55.05 Viikkareiden varakapteeni K. Lindströmin toimesta. 7–9-lukemat kaunisteltiin tyhjään nuottaan. Sarvipäiden maalivahtikaksikko torjui yhteensä peräti 42 kertaa ja kolmen pisteen tehomiehinä häärivät J. Järä, S. Sulander sekä M. Immonen.

Viikingit majailee sarjataulukossa toisena hävittyään vasta yhden pelin tällä kaudella. Ensi viikonloppuna joukkue palaa tositoimiin kotihallissaan, kun Hyvinkään H.K.H. saapuu Aimo Mäkiselle (Pallokuja 6) vieraaksi lauantaina 30.10. kello 19.35. Otteluun on vapaa pääsy.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

HC Vantaa 18
Viikingit 18
Tuuski 9
Wolf 9
Jäähonka 6
HAKI 6
H.K.H. 6
KelA 4
GrIFK 3
KHT 3
Shakers 0