Tuplapeleistä saaliina 3 pistettä

Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkue kohtasi viikonlopun vieraskiertueen aikana sekä sarjakärki HC Vantaan että Klaukkalan KHT:n. Ensin mainittu HC Vantaa oli vastassa lauantaina 6.11. Kärkijoukkueiden kohtaaminen ei osoittautunut samanlaiseksi trilleriksi kun tiimien ensimmäinen kohtaaminen.

Vieraspaidoissa pelanneet sarvipäät pääsivät pelin syrjään kiinni vasta toisessa erässä, mutta yhteensä 69 rangaistusminuuttia eivät jättäneet juurikaan mahdollisuutta takaa-ajolle. Loppulukemat olivat 6–2 paremmin pelanneen HC Vantaan hyväksi.

Sunnuntaina 7.11. Viikinki-laiva suuntasi Klaukkalaan toistamiseen tällä kaudella KHT:n vieraaksi. Kasvojenpesun paikka Vantaan ottelun jälkeen sai itäläiset sisuuntuneena liikenteeseen. Kahden erän jälkeen Viikingit johtivat ottelua jo peräti 1–5, kun ykköskentässä viilettäneet Konttinen ja Järä latoivat kiekkoa reppuun vuorotellen.

Hyvänolontunne oli hiipiä vuosaarelaisten puseroon viimeisessä erässä ja kotijoukkue KHT pääsi maalin päähän ottelun loppuvaiheilla. 60 minuutin jälkeen lukemat olivat kuitenkin 4–5 Viikinkien hyväksi tarjoten täten täyden pistepotin kotiin vietäväksi.

Viikingit pelaa seuraavaksi perjantaina 12.11. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu HAKI Lohjalta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.20, ja otteluun on vapaa pääsy.

2. divisioona, lohko 1
(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)

HC Vantaa 3,00
Tuuski 2,50
Viikingit 2,30
Wolf 2,14
HAKI 1,57
H.K.H. 1,00
Jäähonka 1,00
KHT 0,88
KelA 0,88
GrIFK 0,43
Shakers 0,20