Kannattaa antaa palautetta

Uutelassa ulkoilusta luonnosta nauttiva juoksija, kävelijä, päiväkotilapsi, koululuokka, koiranulkoiluttaja, retkeilijä ym. Nyt on oikea mahdollisuus vaikuttaa Helsingin kaupungin Vuosaari kaavoitukseen omalla mielipiteellään. Uutelaan suunnitellaan luonnonsuojelualueita, mutta niiden perustamiseen on annettava palautetta kirjallisesti.

Kirjallinen, epämuodollinen teksti lyhyt tai pitkä kelpaa oikein hyvin. Kaikki palaute huomioidaan ja sillä on vaikutusta päätökseen. Laita lyhyeen tai pitkään vapaamuotoiseen viestiin diaarionumero, Uutelan metsä HEL 2021-012502, Rudträsk HEL 2021-012507, Skatanniemi HEL 2021-012503. Kaikki tai ainostaan oman kiinnostuksen kohde. Kirjoita perinteinen kirje, postikortti tai sähköpostia. Pitää olla perillä ennen 22.11. kello 8.

Perinteinen postiosoite on Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI. ja saman voi hoitaa sähköpostilla osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi

Uskon ja luulen, että enemmistö Uutelan alueella liikkuvista ja luonnosta nauttivista haluavat sen säilyvän nykyisellään eikä muuttuvan kerrostaloalueeksi. Luonnonsuojelualue ei estä normaalia virkityskäyttöä, josta olemme jo nauttineet.

Toivoo nimimerkki Kävelylenkki luonnossa