Aurinkolahden peruskoulun pihasta ja sen kehittämisestä

Aurinkolahden peruskoulun tylsästä ja ankeasta pihasta kirjoitettiin Vuosaari-lehden Lukijalta-palstalla 17.11. Aurinkolahden peruskoulu toimii kolmessa eri rakennuksessa. Kirjoituksessa viitataan pääkoulun, Auringon, pihaan. Pääkoulu on valmistunut vuonna 2002. Piha kaipaa uudistusta ja päivitystä.

Tämänhetkisen tiedon mukaan Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala olisi käynnistämässä Auringon pihan suunnittelun ensi vuoden puolella. Toteutusaikataulu on vielä avoin.

Oppilaamme ovat muotoilun keinoin osana teknologiakasvatusta tehneet loistavia, innovatiivisia ehdotuksia pihan perusparannukselle. Kun suunnittelu etenee, meillä on paljon käyttökelpoista materiaalia ja innokkaita oppilaita, jotka haluavat toimia aktiivisesti ja vaikuttaa. Olen ylpeä oppilaistamme ja heidän asiallisesta tavasta jo pienestä pitäen viedä merkityksellisiä asioita eteenpäin.

Leena Sipponen,
rehtori, Aurinkolahden peruskoulu