Joulutunnelmaa Aurinkolahdessa

Pikkujouluissa riitti väkeä.

Pikkujouluissa riitti väkeä.

Aurinkolahdessa vietettiin pikkujoulujuhlia sunnuntaina 5.12. Jouluinen meno ja tunnelma oli viritetty Kahvila Kampelan, Vuosaaren Urheilukalastajien ja Cafe Biitsin pihapiireihin. Joululaulut, jouluherkut, erilaiset leikkimieliset kilpailut, alpakat, poniratsastus ja muut aktiviteetit olivat varsinkin lapsiperheiden sekä lastenmielisten mieliin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Poniratsastus oli suosittua.

Poniratsastus oli suosittua.

– Varsinaista, perinteistä ja laajempaa Joulupolku-tapahtumaa emme uskaltaneet koronan takia tänäkään vuonna tehdä, joten päädyimme tällaiseen hieman pienimuotoisempaan tapahtumaan, Kahvila Kampelan yrittäjä Riina Dursun totesi tyytyväisenä pikkujoulujuhlien onnistumista seuratessaan.

Tapahtumassa oli myös alpakoita.

Tapahtumassa oli myös alpakoita.