Viikinkien maalivahdilla hikinen iltapuhde kotivoitossa

Perjantaina 3.12. Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkue kohtasi hyvin liikkuvan Espoon Jäähongan Vuosaaren kotiluolassaan. Tahmeasti liikkeelle lähtenyt ottelu eteni tasaisissa merkeissä lähes täydet 60 minuuttia. Vaikka Viikingit karkasi 3–0-johtoon ottelun puoleenväliin mennessä, niin espoolaiset vieraat eivät lannistuneet. Loppua kohden peli pyöri pääosin Viikinkien päädyssä kotijoukkueen puolustaessa sinnikkäästi espoolaisten hyökkäyksiä.

Ottelun päätyttyä numerot taululla olivat kuitenkin 3–2 sarvipäiden kunniaksi ja ottelun päähahmona toimi Viikinkien maalilla pelannut Niko Paakkunainen joka torjui peräti 66 kertaa.

Syyskautta on jäljellä vielä kaksi ottelua, kun vuosaarelaiset suuntaavat torstaina 9.12. Tikkurilaan HC Vantaan vieraaksi ja perjantaina 10.12. Vuosaareen saapuu KHT Klaukkalasta mittaamaan tasoaan kello 19.20 alkavassa ottelussa. Jäähallilla vaaditaan koronapassi sekä henkilöllisyystodistus katsojille asetettujen rajoitusten mukaisesti.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko
(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)

HC Vantaa 3,00
Viikingit 2,42
Tuuski 2,25
Wolf 2,18
GrIFK 1,36
KHT 1,09
KelA 1,08
H.K.H. 1,00
HAKI 1,00
Jäähonka 1,00
Shakers 0,08