Stadin asukastalolta saa digitukea vielä toukokuussa

20.4. vietettiin pitkäaikaisen Pohjois-Vuosaaren Stadin asukastalon (entinen lähiöasema) vetäjän, sosiaaliohjaaja Elise Karvosen eläkekahvit. Pohjois-Vuosaaren toimijaverkosto ojensi kukat Eliselle. Kuvassa vasemmalla Elisen esihenkilö Irene Pudassalo-Thurman, Tuija Mod, Kari Mod, Matti Pöhö ja edessä kukitettuna Elise Karvonen.

20.4. vietettiin pitkäaikaisen Pohjois-Vuosaaren Stadin asukastalon (entinen lähiöasema) vetäjän, sosiaaliohjaaja Elise Karvosen eläkekahvit. Pohjois-Vuosaaren toimijaverkosto ojensi kukat Eliselle. Kuvassa vasemmalla Elisen esihenkilö Irene Pudassalo-Thurman, Tuija Mod, Kari Mod, Matti Pöhö ja edessä kukitettuna Elise Karvonen.

Stadin asukastalo Vuosaari (Mustalahdentie 10, Pohjoinen ostoskeskus) on auki keväällä normaalisti 29.4. asti. Toukokuun ajan asukastalolta saa digitukea ajanvarauksella ti, ke ja pe klo 9–16. Ajanvaraukset puhelinnumerosta 09 310 73249.

Stadin asukastalojen kesätoiminnan aikaan 13.6.–7.8.2022 ovat auki arkisin kello 9–16 Stadin asukastalo Hanna ja Stadin asukastalo Oulunkylän seurahuone. Stadin asukastalo Vuosaari aukeaa kesätauon jälkeen tiistaina 9.8.