Meri-Rastilan Kyläjuhlat -tapahtuma ilahdutti parin vuoden tauon jälkeen

Vasemmalta yhdyskuntatyöntekijä Minna Suoknuuti, sosiaaliohjaaja Henry Bollström ja lähiöliikuttaja Elina Häyrinen.

Vasemmalta yhdyskuntatyöntekijä Minna Suoknuuti, sosiaaliohjaaja Henry Bollström ja alueliikunnan liikuntakoordinaattori Elina Häyrinen.

Kahden välivuoden jälkeen Meri-Rastilan torilla järjestettiin Kyläjuhlat perjantai-iltapäivällä 3.6. Sateisen viikon päätteeksi iltapäivän sää oli aurinkoinen. Aurinkoinen oli myös tunnelma torilla, jossa kävijöitä oli kaikenikäisiä. Tarjolla oli tietoa alueella toimien yhdistysten toiminnasta, liikunta- ja sosiaalipalveluista, asemakaavoituksesta sekä asukastoiminnasta. Eri pisteillä oli mukavia yllätyksiä mukaan vietäväksi. Välipalaa löytyi makkarapisteeltä, jossa Hekan Tullaan tutuksi -toiminta grillasi makkaroita. Avoimia ovia pitäneet Merirasti-kappeli ja Ankkuri-seurakunta tarjosivat mahdollisuuden rauhallisempiin keskusteluihin tiloihin tutustumisen lomassa. 

Tapahtumassa alueliikunnan liikuntakoordinaattori Elina Häyrinen energisoi toria tunnin välein vartin jumpilla. Riku soitti afrikkalaisia rumpuja ja ohjasi soittamista kokeilevia. Viime hetkellä peruuntuneen Oulunkylän Seurahuoneen bändin tilalle esiintyjäksi tullut Black Superman esitteli tasapainoilua nuoralla ja ihastutti lapsia ja nuoria asullaan. Lapsille ja nuorille oli lisäksi Tyttöjen Olohuoneen ja Uudenmaan MLL:n pisteillä monipuolisesti erilaista toiminnallista tekemistä. Vuosaaren VPK:n autolla kävijät saivat tutustua paloauton ja VPK:n toimintaan. Iltapäivän kohokohta oli Meri-Rastila -visailun tulosten julkistus. Voittaja arvottiin neljän parhaiten vastanneen kesken. Voittaja pääsee nauttimaan Hotel Rantapuiston sponsoroimasta hotelliyöstä.  

Tapahtuman järjestänyt Meri-Rastila verkosto kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita ja aurinkoista tunnelmaa luoneita.