Viikinkien ryöstöretki Hyvinkäälle

Viikinkien jääkiekon 2. divisioonan miesten edustusjoukkue pelasi Hyvinkäällä Jää-Ahmojen vieraana lauantaina 22.10. Jo vuosia kotihallissaan vahvasti pelannut hyvinkääläislauma ei tälläkään kertaa ollut suupala itäläisille, vaan voittajaa haettiin aina jatkoajalta asti. Sarvipäät saivat jalkeille täyden kokoonpanon, kun Viikinkien U20 Mestis-joukkueesta saapui kentällisen verran pelaajia vahvistamaan rivejä.

Ottelun ensimmäinen puolikas meni vahvasti hyvinkääläiskomennossa, ja siitä palkintona kotijoukkue johti ottelua 3–1-lukemin ennen toista erätaukoa. Vierasvalkoisissa pelannut Viikingit sai kuitenkin pelin juonesta kiinni toisella puoliskolla ja jatkoi vahvaa vyörytystä koko 3:nnen erän.

Painostus tuotti tulosta, sillä peli venyi jatkoajalle saakka 3–3-lukemissa 60 peliminuutin jälkeen. Jatkoajan viimeisellä minuutilla sinnikkäästi pelannut vierasjoukkue teki ratkaisevan 3–4-voittomaalin Marcus Do Rosarion toimesta. 

Viikinkien maalilla jälleen vahvoja otteita esittäneelle Matti Riekille merkattiin 29 torjuntaa, kun Jää-Ahmojen maalivahdille merkattiin peräti 48 torjuntaa.

Pelit jatkuvat perjantaina 28.10. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu paperilla vahvan rosterin omaava TuusKi Tuusulasta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.35 ja otteluun on vapaa pääsy.

Jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko:

Jäähonka 13
Wolf 12
Tuuski 12
Viikingit 9
KelA 9
GrIFK 9
HAKI 6
Jää-Ahmat 4
KHT 1