Viikinkien synkkä jääkiekkoretki Kauniaisiin

Miesten jääkiekon 2. divisioonan Viikingit kohtasi lauantaina 5.11. tutun vastustajan GrIFK:n. Vierasvalkoisissa pelannut Viikkarit saapui Kauniaisiin, mutta ottelun kulun perusteella ei varsinaisesti ilmestynyt paikalle. 

Viiden pelatun minuutin jälkeen peli oli jo 3–0 kotijoukkueelle ja Viikinkien maalivahti Joni Järä luisteli vaihtoon Pyry Rannelman luistellessa tilalle. Kotijoukkue piti tahtipuikkoa hallussa alusta asti, eivätkä vieraat saaneet koneitaan käyntiin missään vaiheessa ottelua. Loppulukemat 11–4 kertonee ottelusta kaiken. 

Viikinkien maalit tekivät Eero Virkamäki, Santtu Sulander, Jani Järä ja Arttu Kallislahti. Maaliin vaihdetulle Pyry Rannelmalle kertyi 35 torjuntaa. 

Seuraavan kerran sarvipäät ovat tositoimissa lauantaina 12.11. Tapiolassa, kun Jäähonka isännöi Viikinkejä.

Jääkiekon 2. divisioona, lohko 1:

Jäähonka 19
Wolf 15
Tuuski 15
GrIFK 12
KelA 10
Jää-Ahmat 9
Viikingit 9
HAKI 6
KHT 4