Namusedistä huumeisiin ja väkivaltavideoista katujengeihin

Nuorten väkivaltaiset tappeluvideot leviävät sosiaalisessa mediassa. Mediassa kerrotaan katujen turvattomuuden lisääntymisestä ja jengiytymisestä. Mikä on tämän päivän todellisuus Vuosaaressa? Tiedämmekö, missä todellisuudessa lapsemme ja nuoremme tällä arkeaan elävät.

Katujengit, totta jo nyt vai ehkäistävissä oleva uhka tulevaisuudessa? -keskustelutilaisuudessa, jonka Vuosaaren Kokoomus järjestää, jokaisella on mahdollisuus tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan Koukkusaarentie 9:ään Vuoniityn peruskoulun ruokalaan tiistaina 15.11. kello 18–20. 

Alustajina ja panelisteina ovat ylikonstaapeli Jon Furmann Helsingin poliisilaitoksesta, toiminnanjohtaja Kaisa Kivelä Vuosaaren nuorisotyöyksiköstä, Puistopolun peruskoulun rehtori Pertti Tossavainen ja johtava nuorisotyöntekijä Vuosaaren seurakunnasta sekä yrittäjä ja isä Pekka Pirkkala. Paikalle toivotaan runsasta osanottoa, erityisesti lasten ja nuorten vanhempia ja nuoria nostamaan esiin omat huolensa ja ilonaiheensa.