Viikinkien lätkän edustuksella vaikeaa, U20 Mestiksessä kulkee

Viikingit pelasi menneenä viikonloppuna kauden ensimmäiset tuplapelinsä, kun perjantaina 13.1. jääkiekkojoukkue kohtasi Hyvinkään Jää-Ahmat ja lauantaina 14.1. GrIFK:n Kauniaisista. 

Perjantain koitos osoittautui vaisummaksi suoritukseksi, kun hyvinkääläiset hakivat täyden pistepotin Vuosaaresta lukemin 1–5. Viikkarit ei saanut koneita käyntiin missään vaiheessa peliä, vaikka ratkaisumaalit tulivatkin vasta ottelun loppuvaiheilla. 

Viikinkien ainoan maalin teki Joni Järä. Maalissa pelanneelle Veikka Vepsäläiselle kertyi 26 torjuntaa.

Lauantaina sarvipäät matkustivat Kauniaisiin paremmalla peli-ilmeellä, mutta tehokkaampi viimeistely toi kotijoukkue GrIFK:lle pisteet lukemin 6–3. Ottelu eteni tasaisesti aina viimeiseen erään saakka, mutta maalipaikat paremmin hyödyntänyt ”Grani” vei ottelun lopulta omiin nimiinsä. 

Viikinkien maalintekijöinä olivat  Joni Järä, Mikael Mallenius ja John Gästrin. Maalivahti Matti Riekille kertyi torjuntoja 28.

Viikingit pelaa seuraavan kerran lauantaina 21.1. Tuusulassa, kun vastaan asettuu TuusKi. Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 27.1. kello 19.35 Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), vieraana tuolloin GrIFK Kauniaisista.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jäähonka 39
Tuuski 35
Wolf 24
KelA 23
GrIFK 20
Jää-Ahmat 20
Viikingit 14
HAKI 10
KHT 10

Nuorille voitot Mestiksessä

Perjantaina 13.1. ja lauantaina 14.1. pelattiin kaksi kotipeliä U20 Mestiksen alempaa jatkosarjaa Vuosaaressa. 

Perjantaina Viikinkien vieraaksi saapui HYRI. Viikingit voitti ottelun lukemin 7–2. Viikinkien maalintekijät olivat Elias Blom (2), Iiro Niemi (2), Eetu Soitu, Jooa Vento ja Teemu Häkkinen. Maalissa olleelle Benjamin Löfgrenille kertyi 19 torjuntaa.

Lauantaina Viikinkien vieraaksi saapui TPS Akatemia. Viikingit voitti jatkoajalle asti venyneen ottelun 2–1-lukemin. 

Viikinkien maalintekijä varsinaisella peliajalla olivat Marcus Do Rosario ja jatkoajalla ajassa 63.14 Miska Harinen. Kummankin maalin syötti Mikael Bauer. Maalissa pelanneelle Pyry Rannelmalle kertyi 27 torjuntaa.

Viikinkien U20-joukkueen seuraava kotipeli on Kalpa Akatemiaa vastaan sunnuntaina 22.1. kello 14.20 Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6).

U20 Mestis, alempi jatkosarja

GrIFK 22
Viikingit 18
EjL 18
Kalpa Ak 16
Pyry 16
FoPS 14
Kärpät Ak 11
IPK 8
TPS Ak 6
HYRI 6
KeuPa HT 0