Kesä on leirielämysten aikaa – myös aikuisille!

Erilaiset leirit ovat monelle kesän kohokohtia!

Erilaiset leirit ovat monelle kesän kohokohtia!

Monelle lapselle ja nuorelle kesäleirit ovat loman kohokohta. Eikä ihme! Mikä sen parempaa kuin saada uusia kavereita, osallistua kivoihin ohjelmiin ja grillata vaahtokarkkeja nuotiolla? Todellista retkeilytunnelmaa tarjoavat tänä kesänä Tyttöjen seikkailuleiri ja Nuorten naisten johtajuusleiri. 

Tyttöjen seikkailuleiri, nuorten naisten leiri

Tyttöjen seikkailuleirillä retkeillään luonnossa, seikkaillaan ja pidetään hauskoja iltaohjelmia. Nuorten naisten leiri tarjoaa luontoelämyksiä, oman elämän johtajuutta ja leirinuotioita. Leirit järjestetään paratiisimaisella Bengtsårin leirisaarella eli Benkussa. Siellä on loistavat mahdollisuudet esimerkiksi melomiseen ja suppailuun. Leirien järjestäjänä on Queendom – tyttöjen ja nuorten naisten olohuone Rastilassa.

Äitien ja tyttärien leiri

Lisäksi on myös äitien vuoro päästä osaksi leirielämyksistä! Äitien ja tyttärien Arjen helmiä -leirin ohjelmassa on yhteistä laatuaikaa, hemmottelua ja kivaa leiritekemistä. Leiri tarjoaa myös vertaistukea äideille. 

On tärkeää, että leireistä pääsevät nauttimaan kaikki. Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, voit pyytää alennusta tai vapautusta maksusta. Ilmoittaudu mukaan nyt ja saat taatusti hauskaa tekemistä kesälomalle!

Ilmoittautuminen nettisivuilla: harrastushaku.fi (hakusana hnnky, kategoria leiri). Lisätietoja: Leila Khoury, p. 045 860 0922.