Peltiä rytisi eri puolilla Vuosaarta

Raskasajoneuvo ruttasi pysäköidyn auton Purjetiellä

Auto oli kolaroinut tiistaina 30.5. päiväsaikaan ilmeisesti Purjetien ja Kallvikintien risteyksen tienoilla, jossa auto oli.

Raskasajoneuvo oli törmännyt pysäköityyn henkilöautoon tiistaina 30.5. aamupäivällä Purjetiellä.

Törmäys Vuotiellä

Auto rysäytti aamupäivällä keskiviikkona 31.5. päin liikenteenjakajaa Vuotien ja Gustav Pauligin kadun risteyksessä. Viereisen pilvenpiirtäjäkorttelin rakennustyömaan takia risteys on hankalaksi ja vaaralliseksikin todettu. Näkyvyys Gustav Pauligin kadulta Vuotielle kaupungin suuntaan on heikko ja varsinkin ruuhka-aikaan Aurinkolahdesta Vuotielle tulo hankalaa.

Auto rysäytti aamupäivällä keskiviikkona 31.5. päin liikenteenjakajaa Vuotien ja Gustav Pauligin kadun risteyksessä. Viereisen pilvenpiirtäjäkorttelin rakennustyömaan takia risteys on hankalaksi ja vaaralliseksikin todettu. Näkyvyys Gustav Pauligin kadulta Vuotielle kaupungin suuntaan on heikko ja varsinkin ruuhka-aikaan Aurinkolahdesta Vuotielle tulo hankalaa.

Ulosajo Meri-Rastilan tiellä

Lauantaina 3.6. aamulla noin kello 7 aikaan rysäytti henkilöauto päin tien varren puita Merilahden peruskoulun Kallahden toimipisteen luona Meri-Rastilan tiellä. Vauhti oli lievässä kaarteessa ilmeisesti ollut melkoinen, sillä kadun ja jalkakäytävän välissä olleita paksuja puita oli törmäyksessä kaatunut auton romuttuessa pahoin. Paikalla oli pelastuslaitoksen paloauto, ambulanssi ja poliisi ulosajoa selvittämässä.

Lauantaina 3.6. aamulla noin kello 7 aikaan rysäytti henkilöauto päin tien varren puita Merilahden peruskoulun Kallahden toimipisteen luona Meri-Rastilan tiellä. Vauhti oli lievässä kaarteessa ilmeisesti ollut melkoinen, sillä kadun ja jalkakäytävän välissä olleita paksuja puita oli törmäyksessä kaatunut auton romuttuessa pahoin. Paikalla oli pelastuslaitoksen paloauto, ambulanssi ja poliisi ulosajoa selvittämässä.