Soihdut lahjoitti lukiolle stipendit

Koulujen päättyessä Soihdut lahjoitti Vuosaaren lukion musiikinopiskelijoille jaettavaksi kaksi stipendiä. Lahjoituksen vastaanotti musiikinopettaja Aki Ekroos. Soihduista paikalla olivat Paula Riikola (vas.) ja Eila Hakkarainen.

Koulujen päättyessä Soihdut lahjoitti Vuosaaren lukion musiikinopiskelijoille jaettavaksi kaksi stipendiä. Lahjoituksen vastaanotti musiikinopettaja Aki Ekroos. Soihduista paikalla olivat Paula Riikola (vas.) ja Eila Hakkarainen.

Lions Club Helsinki/Soihdut ry on Vuosaaressa toimiva naisklubi, joka järjestää erilaisia varainkeräystapahtumia. Tapahtumien tuotot käytetään aina lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Lions Clubin toiminta eroaa monien isojen järjestöjen toiminnasta siinä, että hallinnolliset kulut katetaan kokonaan jäsenmaksuilla tai maksamalla itse esimerkiksi kokouskahvit, matkakulut ja niin edelleen. 

Kaikki tehdään vapaaehtoistyönä, eikä kenellekään klubissa makseta palkkaa. Soihtujen keräämät varat ohjataan ensisijaisesti vuosaarelaisten lasten ja nuorten harrastuksiin järjestöjen ja oppilaitosten kautta stipendilahjoituksina ja perheille ruokalahjakortteina diakoniatyön kautta.  

Lisäksi Soihdut järjestää erilaista virkistystoimintaa vanhusten palvelutalossa ja muun muassa lasten urheilutapahtuman yhdessä Viipurin Urheilijoiden kanssa. Tällä kaudella Soihdut on osallistunut myös Suomen Lions Clubien yhteiskeräykseen hankkimalla Ukrainalle valoa ja lämpöä tuottavia generaattoreita sekä lahjoituksella Turkin maanjäristyksen uhreille. Toiminnassa mukana oleminen antaa hyvän mielen ja yhdessä tekeminen on mukavaa. Lisätietoja Soihtujen toiminnasta: www.helsinkisoihdut.lions.fi