Kolme nuorukaista vangittiin puukotuksesta

Poliisi etsi suurella joukolla epäiltyjä sunnuntai-iltana 20.8. Tässä etsinnöissä auttanut partio Vuosaaren Puistopolulla.

Poliisi etsi suurella joukolla epäiltyjä sunnuntai-iltana 20.8. Tässä etsinnöissä auttanut partio Vuosaaren Puistopolulla.

Vuosaaressa tapahtui pahoinpitely Punakivenkujan lähistöllä sunnuntaina 20.8. Sitä tutkittiin ensin nimikkeellä tapon yritys. Vuosaari-lehti uutisoi asiasta aiemmin. Rikosnimike on tutkinnan aikana muuttunut väkivallanteoksi.

Teko liittyi huumekauppoihin, jossa puukotettiin myyjänä ollutta 19-vuotiasta miestä keskivartaloon. Teosta on vangittuna kaksi 18-vuotiasta miestä ja yksi 19-vuotias mies. Heidät vangittiin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta. Teosta oli epäiltynä aluksi myös 18-vuotias nainen.