Viikingeille työvoitto

Viikingit kävi lauantaina 28.10. Kellokoskella pelaamassa viime viikon ainoan pelinsä kohdatessaan Kellokosken Alun (KelA). Harjoituskaudella toisensa kaksi kertaa kohdanneet joukkueet pelasivat jo silloin tasaisia otteluita, joten ensimmäinen sarjakohtaaminen tuskin eroaisi muotista.

Ottelussa nähtiin yhteensä kolme maalia loppunumeroiden ollessa 1–2 Viikinkien eduksi.  Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Oliver Obolgogiani ja Henry Kari. Täyden pistepotin takuumiehenä toimi vuosaarelaisjoukkueen maalissa peräti 45 koppia ottanut Matti Riekki.

Pelit jatkuvat sarvipäiden osalta tulevana viikonloppuna, kun lauantaina 4.10. Jäähonka isännöi ottelua Matinkylässä ja sunnuntaina 5.10. Viikingit matkustaa Klaukkalaan KHT:n vieraaksi.

Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) pelataan seuraavan kerran perjantaina 10.11. kello 19.35, kun vieraaksi saapuu HaKi Lohjalta. Otteluun on vapaa pääsy.