Villan joulukalenteri ilahduttaa 1.–24.12. Aurinkolahdessa

Hanna Pajala-Assefan työ.

Hanna Pajala-Assefan Digital Sculpting -multimediateos.

Joulukuun 1.–24. päivä aukeaa joka ilta yhden taiteilijan luukku jossakin Aurinkolahden Villa Lill Kallvikin ikkunoista.

Luvassa on taide-elämyksiä usealta alalta. Kalenterin taiteilijajoukkoon kuuluu kuva-, tekstiili- ja keramiikka-, animaatio-, valokuva- ja performanssitaiteilijoita, muotoilijoita, runoilijoita, tanssijoita. Joka ilta esillä on eri taideteos: maalauksia, livepiirustusta, tanssia ja muuta.

Kalenterin taiteilijat: Aino Favén, Leenakaisu Hattunen, Pirkka Hellman, Gunzi Holmström, Rozalia Janovic, Tiina Karhu, Sanna Karlström, Antti Koli, Sari Lakso, Kai Lappalainen, Laura Neuvonen, Hanneriina Moisseinen, Kari Paajanen, Hanna Pajala-Assefa, Marek W. Pluciennic, Kai Rentola, Mari Räsänen, Ervi Siren, Anna Wihelmus, Willem Wihelmus, Hanna Westerberg, Petri Reinikainen.

Villa Lill Kallvik kuuluu Helsingin 450-vuotistaiteilijataloon, jossa asuu yli 50 eri alojen taiteilijaa perheineen. Joulukalenteri järjestetään nyt toista kertaa. Ensimmäinen oli koronavuonna 2020. Se oli suosittu iltakävelykohde tuoden valoa vuoden pimeimpään aikaan. Villan joulukalenterin tuottaa Taiteen Vuoksi ry.

Tervetuloa joulukuiselle iltakävelylle Villan ympäri bongaamaan päivän kalenteriluukku!

Villan joulukalenteri 1.–24.12. kello 18–22, Villa Lill Kallvik (Juhannusruusunkuja 5).