Menoa urheilukentän laidalla ennen vanhaan

Liikuntatapahtuma Heteniityntien urheilukentän luona vuonna 1966. Kuvan parakki oli Heteniityntien urheilukentän nykyisten pukukoppien paikalla. Paikalla muun muassa Vuosaaren Urheilukalastajat valoivat lasikuituveneitä ja Vuosaaren eri rakennustyömailta oli paikalle tuotu varastoitavaksi valtavat määrät tiiliä. Kuvassa vasemmalla ainakin pipopäinen Vuosaaren yhteiskoulun silloinen rehtori Pertti Kunnamo.

Liikuntatapahtuma Heteniityntien urheilukentän luona vuonna 1966. Kuvan parakki oli Heteniityntien urheilukentän nykyisten pukukoppien paikalla. Paikalla muun muassa Vuosaaren Urheilukalastajat valoivat lasikuituveneitä ja Vuosaaren eri rakennustyömailta oli paikalle tuotu varastoitavaksi valtavat määrät tiiliä. Kuvassa vasemmalla ainakin pipopäinen Vuosaaren yhteiskoulun silloinen rehtori Pertti Kunnamo. Kuva: Vuosaari-lehden arkisto

Maastojuoksukisat 1970-luvulla

Kuvassa maastojuoksukisat Vuosaaren urheilukentän laidalla Heteniityntiellä 1970-luvulla. Jos tiedät, mistä tapahtumasta oli kyse tai tunnistat itsesi kuvista, niin kerro vuosaarilehti@vuosaarilehti.fi Kuvat: Vuosaari-lehden arkisto

Kuvassa maastojuoksukisat Vuosaaren urheilukentän laidalla Heteniityntiellä 1970-luvulla. Jos tiedät, mistä tapahtumasta oli kyse tai tunnistat itsesi kuvista, niin kerro vuosaarilehti(at)vuosaarilehti.fi Kuva: Vuosaari-lehden arkisto

Alkuperäinen vuosaarelainen Jussi Lindgren tunnisti juoksukuvasta itsensä ja monia muita. Lindgren on itse kuvassa etualalla rinnassaan numero 2 vierellään Antti Pakarinen. Numeron 1:n takana Sandbergin veljekset Ari ja Toni. Mies vaaleassa takissa on ilmeisesti Erkki Iiskola ja oikeassa reunassa Timo Tynkkynen. Kisat olivat ilmeisesti TUK:n maastojuoksukilpailut vuonna 1973.

Toisesta kuvasta eräs lukija tunnisti Heteniityn urheilukentän kopeilla olleen näyttelijä Irma Seikkulan.