Roskatalkoissa ennätysmäärä osallistujia

Marjut ja Yrjö Hjelt siivosivat Meri-Rastilan torilla ostarin ympäristöä sunnuntaina 28.4.– Yllättävän paljon maasta löytyy muovia, sellaistakin, josta näkyy, että se on ollut maassa tosi pitkään. On sitä muovia muuallakin kuin meressä, Yrjö Hjelt totesi.

Marjut ja Yrjö Hjelt siivosivat Meri-Rastilan torilla ostarin ympäristöä sunnuntaina 28.4.
– Yllättävän paljon maasta löytyy muovia, sellaistakin, josta näkyy, että se on ollut maassa tosi pitkään. On sitä muovia muuallakin kuin meressä, Yrjö Hjelt totesi.

Vuosaaren kolmansien yhteisten roskatalkoiden tunnelma oli edellisvuosien tapaan aurinkoisen iloinen. Reippaita keräilijöitä saapui lauantaina 27. ja sunnuntaina 28.4. kuuteen eri keräyspisteeseen yhteensä 280, joka on uusi ennätys – mukana oli ilahduttavan paljon lapsiperheitä. Yhteensä kerääjät saivat kokoon 180 suursäkillistä luontoon kuulumatonta roskaa.

Talkoot järjestäneet tahot välittävät kiitoksensa kaikille mukana olleille – vaalitaan kotiseutumme siisteyttä jatkossakin!