Vuosaarenlahden venesataman ajoyhteys saa virallisen nimen

Merenkulkijanlaituri sijaintikartta.

Merenkulkijanlaiturin sijaintikartta. Kuva: Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristö

Vuosaarenlahden venesataman ajoyhteys on saamassa virallisen nimen. Nimistötoimikunta on käsitellyt ajoyhteyden nimeämistä kuntalaisaloitteen pohjalta ja esittää ajoyhteydelle nimeä Merenkulkijanlaituri–Sjöfararbryggan. Esitetty nimi perustuu läheiseen kadunnimeen Merenkulkijankuja–Sjöfarargränden.

 Virallinen nimeämispäätös on tarkoitus tehdä vuoden 2019 alkupuolella kaupungin asemakaavoituspalvelussa. Kirjallista palautetta muutosehdotuksesta voi antaa 4.1.2019 asti nimistönsuunnittelija Johanna Lehtoselle sähköpostitse osoitteeseen johanna.lehtonen@hel.fi tai Helsingin kaupungin kirjaamoon. Kirjaamon sähköpostiosoite on helsinki.kirjaamo@hel.fi ja postiosoite PL 10, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI.