Talvirieha tänä vuonna Mustakivessä

Alpakoita.

Alpakatkin tulevat Mustakiven puiston riehaan.

Vuosaaren Lions Club järjestää perinteisen Talviriehan ensi sunnuntaina 10.2. klo 10–14, tällä kertaa uudessa paikassa, Leikkipuisto Mustakivessä. Talvirieha on Leijonien tärkeimpiä aktiviteetteja, ja sen järjestely aloitetaan jo hyvissä ajoin edellisen vuoden puolella. Tänäkin vuonna on saatu mukaan totutut ohjelmanumerot lasten hiihtokilpailuineen, hevosajeluineen, arpajaisineen ja ongintoineen. Lisäksi partiolaiset esittelevät toimintaansa, ja suositut alpakat vierailevat tapahtumassa.

Puffetin puolella on myynnissä mm. kuumaa makkaraa, hernekeittoa, vohveleita ja kahvia. Viimevuotisen onnistuneen kokeilun jälkeen myös tänä vuonna hernekeitosta on saatavilla vegaanivaihtoehto. Keittoa voi ostaa myös kotiin viemisiksi.

Lumitilanne ennakoi erittäin hyviä olosuhteita talviriehan kannalta. Sunnuntaina kannattaakin osallistua ja ottaa kaikki ilo irti talvesta.