Kun Aurinkolahti oli Mustalahti…

Kuva vuodelta 1972 Uutelan Mustalahden venesatamasta. Uuden asuinalueen myötä nimi Mustalahti vaihtui myöhemmin Aurinkolahdeksi. VUK:n venelaiturit olivat tuolloin lahden toisella reunalla, sa- moin kahvila Kampela oli hieman lännempänä nykyisesti paikastaan. Vanhan kahvilan kohdilla on nyt Uutelan kanavan suu. Uimaranta oli tuolloin melko lyhyt. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, Studio B. Möller 1972

Kuva vuodelta 1972 Uutelan Mustalahden venesatamasta. Uuden asuinalueen myötä nimi Mustalahti vaihtui myöhemmin Aurinkolahdeksi. VUK:n venelaiturit olivat tuolloin lahden toisella reunalla, samoin kahvila Kampela oli hieman eri paikassa. Vanhan kahvilan kohdilla on nyt Uutelan kanavan suu. Uimaranta oli tuolloin melko lyhyt. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, Studio B. Möller 1972