Mustavuoren paikoituksesta

Nimimerkki ”Hiihtoraivoa parkkipaikalla, ei ladulla” käsitteli viimeisen Vuosaari-lehden mielipidepalstalla Mustavuoren ulkoilualueen vuosia jatkuneita paikoitusongelmia. Olen lähestynyt aiheen tiimoilta jo aiemmin kaupunkiympäristön toimialaa. Sieltä luvattiin minulle elokuussa 2018, että korjausta olisi tiedossa talvikautena 2018–2019, mutta kuten tiedämme, ongelmat jatkuvat.

Mielipidekirjoittajan ehdotus, että Niinisaarentieltä Vuosaaren täyttömäelle johtavan tien varteen sallittaisiin pysäköinti, on mielestäni hyvä. Iltaisin ja viikonloppuisin siihen ei pitäisi olla työmaaliikenteenkään puolesta estettä.

Koska pysäköintiongelma ei näytä muuten ratkeavan, jätän Helsingin valtuuston helmikuun lopun kokouksessa aiheesta aloitteen. Sen käsittely kaupungin hallinnon rattaissa ottaa aikansa, mutta toivon, että Mustavuoren paikoitukseen saadaan mahdollisimman pian toimiva ratkaisu.

Ville Jalovaara, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen (sd.)