Sasu Hamina aloitti K-Supermarket Vuosaaren uutena kauppiaana

Uusi kauppias Sasu Hamina.

K-Supermarket Vuosaaren uusi kauppias Sasu Hamina viihtyy asiakkaiden parissa jutellen.

Vuosaaren K-Supermarketissa kauppakeskus Columbuksessa tapahtui heinäkuussa kauppiasvaihdos. Uutena kauppiaana aloitti Sasu Hamina, 41, joka tuli Vuosaareen Arabianrannan K-Supermarketista.

– Heinäkuu olikin kiireinen, sillä vedin kuukauden molempia kauppoja yhtäaikaa, Sasu Hamina  kertoi kesäkiireistään.

Hamina on aiemmin toiminut 3,5 vuotta kauppiaana Roihuvuoressa ja saman verran vierähti aikaa Arabianrannassa. Roihuvuoressa Sasu Hamina valittiin muun muassa Vuoden roihuvuorelaiseksi ja Arabianrannan myymälä palkittiin Vuoden leipäkauppana. Uudella kauppiaalla on takanaan monipuolinen työkokemus kaupan eri tehtävistä.

Reilun kuukauden kokemus Vuosaaresta ja vuosaarelaisista on ollut erittäin positiivinen.

– Kiva on ollut paluu Itä-Helsinkiin. Vastaanotto on ollut lämmin; aivan kuin olisin kotiin palannut, naurahtaa itsekin Itä-Helsingissä asunut kauppias.

Vuosaaren K-Supermarket on pinta-alaltaan Suomen suurin ja liikevaihdoltaankin suurimpia. Henkilökuntaa on noin 60, joten aika isosta kaupasta on kyse.

– Tuoreus, palvelu ja valikoima, ne ovat kaupan perusjalat. Tarkoitukseni on olla läsnä ja esillä niin omalle henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Haastan ja samalla sparraan parhaan kykyni mukaan henkilökuntaani, Hamina kertoo.

– Kauppiaana haluan tehdä tästä kaupasta asiakkaille houkuttelevan ja elämyksiä tarjoavan. Otamme asiakkailta vastaan palautetta ja ehdotuksia siitä, millaisia palveluja ja valikoimaa he haluavat. Meitä saa nykiä hihasta, Hamina hymyilee.

Kiireisen, perheineen tällä hetkellä Vantaalla asuvan miehen lempiharrastus on suunnistus. Ohjelmaan kuuluu jokavuotinen Jukolan viesti.

– Toivottavasti suunnistukselle jää jatkossakin aikaa, aprikoi sosiaalinen uusi kauppias Sasu Hamina.

Haastattelu ja kuva: Eero Honkanen