Elojuhla on asukkaiden yhteisesti rakentama

Joutsenlampi.

Kangaslampi muuttui Joutsenlammeksi, kun Vuosaari 21 -projektin viehkeät ballerinat Rosa-Maria Perä, Maaretta Riionheimo ja Julia Hovi (Valokuvataiteen museo, Kom-teatteri ja Klockriketeatern) loihtivat rannalle hauskan Kuoleva joutsen -balettiesityksen.

Vuosaaren Kangaslammella vietettiin lauantaina 17.8. Wanhan Vuosaaren Elojuhlia. Vuosaari-visailun 1. osion parhaat: 1. Pertti Turunen (7 pistettä), 2. Asta Laine (6 p),  3. Ville Jalovaara (5 p). 2. osio: 1. Hertta Sirkiä (7 p),  2. Inga Bergman (5 p), 3. Anita Viljamaa (5 p). 3. osio: 1. Ulla Vähäsoini (8 p),  2. Hertta Sirkiä (6 p), 3. Terttu Lindholm (5 p). Kysymykset oli laatinut Elojuhlat juontanut Matti Pöhö Vuosaari-Seurasta.

Aluearkkitehti.

Kangaslammen rannalla lauantaina 17.8. järjestetyissä Wanhan Vuosaaren Elojuhlissa saattoi jättää mielipiteitä siitä, millaiseksi Ilveskorvenpuistoa voisi kehittää. Mielipiteitä kuuntelemassa ja kirjaamassa aluearkkitehti Jussi Ukkonen.

Elojuhla.

Asukkaiden kirppispöydillä ja järjestöjen esittelypöydillä riitti väkeä. Elojuhla on asukkaiden ja Pohjois-Vuosaaren eri toimijoiden yhdessä tuottama juhla, jossa esimerkiksi Vuosaaren lähiöasema ja Vuosaari-Seura ovat keskeisesti mukana.

Sakarat

Pelimannimusiikkia esittänyt Sakarat oli jälleen paikalla. Vuosaari-tietokilpailu, keppihevosrata, lasten temppurata ja Pelle taikapalloineen kuuluivat myös tänä vuonna ohjelmaan.

Piirtäjä Elojuhlilla.

Vuosaari 21 -projektin maalaustelineellä piirrettiin kuvia siitä, millainen on hyvä elämä.

Teksti ja kuvat: Eero Honkanen