Saksassa vierailleille Viikingeille tappio kaudenavauksessa

Viikingit Saksassa.

Viikingit pääsivät pelireissulle Saksaan.

Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkue teki vauhdikkaan jääkiekkoviikonlopun pelimatkan Saksaan 13.–16.9. Joukkue vieraili Weidenissä, Leipzigissä ja Chemnitzissäpelaten kolme ottelua. Viime metreillä neljä pelaajaa tippui pois sairauksien takia, joten joukkue lähti suorittamaan edustustehtäväänsä vajaalla kolmella ketjulla. Vastassa oli Oberligan ammattilaisia kannustusjoukkoineen. 

Turnauksessa Viikingit taisteli valmentaja Mika Strömbergin johdolla kolme kovaa ottelua kolmessa päivässä häviten viimeisenkin ottelun niukasti 4–5. Voittoja ei tullut kotiin, mutta taisteluilme oli väkevän näköistä tulevan viikonlopun kaudenavausta ajatellen.

Kovin ruusuisesti ei 2. divisioona vuosaarelaisilta alkanut, kun jo ennen lauantaina 21.9. Vuosaaressa pelattua ottelua flunssa-aalto iski surutta joukkueen pelaajiin. Aimo Mäkinen Areenalle saapui vieraaksi Tuuski Tuusulasta. Viikkarit lähti otteluun todella vajavaisella miehityksellä juuri joukkueessa riehuvan flunssa-aallon takia. Onneksi seuran A- ja B-junioreista saatiin raavittua puuttuvat palaset kasaan.

Vierasjoukkue ei tuntenut minkäänlaista vieraskoreutta, vaan ruoski heti ensimmäisessä erässä taululle 0–4-johdon. Vuosaarelaiset tulivat toisessa erässä vielä kahden maalin päähän, mutta kunnolla peliin ei päästy enää mukaan. 4–8-loppulukemat eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Viikingit matkaa lauantaina 28.9. Sipooseen Wolfin vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän kello 18.