Urheilutalo juhli 40-vuotissynttäreitään

Kuvassa vasemmalta Vuosaaren Urheilutalon hallituksen puheenjohtaja Jussi Chydenius, hallipäällikkö Tarja Korvenpää ja Urheiluhallit Oy:n toimitusjohtaja Pekka Laitinen.

Kuvassa vasemmalta Vuosaaren Urheilutalon hallituksen puheenjohtaja Jussi Chydenius, hallipäällikkö Tarja Korvenpää ja Urheiluhallit Oy:n toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Kuva: Eero Honkanen

Vuosaaren Urheilutalon 40-vuotissynttäriviikkoa juhlittiin monenlaisin ohjelmin viikolla 46.

– Ilmaistapahtumat vetivät hyvin väkeä uinteihin ja jumppiin. Ilmaisjumppiin osallistui yli 600 kävijää, ja lasten temppuradoilla niin altaassa kuin salissakin riitti vilskettä. Myös pellehyppynäytös veti altaanreunat täyteen yleisöä, Vuosaaren Urheilutalon hallipäällikkö Tarja Korvenpää kertoi tapahtumien suosiosta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Lasten temppuradalla oli kiva temmeltää. Kuva: Antti Honkanen

Lasten temppuradalla oli kiva temmeltää. Kuva: Antti Honkanen

– Vuosaaren palvelutarjonnan tulee kehittyä kasvavan väestömäärän mukana. Myös Urheilutalon palvelut tulevat lähivuosina kasvamaan ja kehittymään. Talon laajennusta on kaavailtu Tyynylaavantien puolelle ulkoparkkipaikan kohdille, Urheiluhallit Oy:n toimitusjohtaja Pekka Laitinen kertoi.

– Saattaa olla, että uusiin tiloihin tullaan keskittämään lasten ja nuorten liikuntatoimintoja, Laitinen pohdiskeli talon tulevista laajenemissuunnitelmista.

Teksti: Eero Honkanen