Viikingit lisäsi pistetiliään vielä ennen joulutaukoa

Miesten edustusjoukkueen vuoden 2019 viimeisessä 2. divisioonan jääkiekko-ottelussa perjantaina 13.12. Vuosaaren Viikingit kohtasi Klaukkalan KHT:n Aimo Mäkinen Areenalla. Joukkueet olivat aikaisemmin kaudella kohdanneet jo kahdesti ja voitot olivat 1–1. Vaikka sarjanousija KHT majaili sarjataulukossa alempana, niin taas oli sanomattakin selvää, ettei pisteitä olisi helposti saatavilla.

Jo eräänlaiseksi tavaksi muodostuneet hitaat alut saapuivat kummittelemaan Viikkari-laumaa jälleen, mutta maalissa pelanneen Niko Paakkunaisen erinomaiset otteet pitivät oman pään puhtaana samalla, kun sarvipäät karkasivat 2–0-johtoon ensimmäisen parikymppisen aikana.

Toinen erä oli jo hienoisesti Viikinkien hallussa ja tuloskin mairitteli kotijoukkuetta numeroin 4–1 ennen viimeistä erää. Vieraat saapuivatkin kolmanteen erään hyvällä taisteluhengellä ja ensimmäisen viiden minuutin aikana kipusivat 4–3-asemiin. Punapaidat eivät tätä lähemmäksi päästäneet klaukkalalaisia ja viimeistelivät 7–3-voittolukemat muutamalla viime hetken maalilla. Tehomiehinä häärivät kotijoukkueen ketju Hokkanen–Anttila–Narkia, joka kasasi peräti seitsemän pistettä.

Edustusjoukkue siirtyy joulutauolle ollessaan sarjataulukossa mukavasti neljäntenä. Askiin palataan 4.1.2020 Tikkurilassa, kun Viikkarit matkaa HC Vantaan vieraaksi. Joukkue toivottaa rauhaisaa joulua lukijoille ja seuraajille.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Wolf 41
GrIFK 33
HC Vantaa 32
Viikingit 29
Tuuski 28
H.K.H. 24
KJT Haukat 14
KHT 14
HAKI 13
KelA 9

Viikinkien jääkiekkotuloksia viikko 50/2019

B2-nuorten SM-sarja
Kärpät–Viikingit/JoVi 9–4

B2-nuorten SM-sarja
OS Salamat–Viikingit/JoVi 3–4

III-divisioona
HC Ludwig–Viikingit Akatemia 7–5

II-divisioona
Viikingit–KHT 7–3

Harrastesarjat
Vuo-To–MAN 7–10

Harrastesarjat
Cats–Viikingit Friidut 1–2