Puukotus Meri-Rastilan torilla

Meri-Rastilan tori. (Arkistokuva)

Meri-Rastilan tori. (Arkistokuva)

Helsingin poliisi sai tiistaina 5.5. noin kello 19.30 hälytystehtävän puukotuksesta Rastilan metroasemalle. Paikalta tavattiin mies, jota oli lyöty useita kertoja teräaseella vartalon alueelle. Epäilty tekijä oli poistunut paikalta.

‒ Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Varsinainen tapahtumapaikka oli Meri-Rastilan tori, joka sijaitsee Rastilan metroaseman läheisyydessä. Uhri, vuonna 1980 syntynyt mies, toimitettiin sairaalahoitoon, josta kotiutui kuitenkin pian hoitotoimien jälkeen, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

‒ Rikoksesta todennäköisin syin epäilty, vuonna 1993 syntynyt mies, tavoitettiin vielä samana iltana. Epäiltyä esitetään perjantaina 8.5. vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa, Kanth jatkaa.

Puukottajaa epäillään tapon yrityksestä. Poliisi ei tiedota tällä hetkellä enempää keskeneräisestä esitutkinnasta.