Roskikset täynnä, rottia?

Miksi kaupunki ei jo usko, että Aurinkolahden roskikset ovat mitoitettu aivan liian pieniksi ja tyhjennys tehdään liian harvoin? Oheinen kuva on otettu 26.5. rantabulevardilta. Eipä ole kovin houkuttelevaa ja antaa palkitusta kaupunginosasta huonon kuvan.

Kaupunki on unohtanut, että etenkin nyt ihmisiä saapuu rannalle tavallista enemmän, koska moni tekee etätyötä ja on aikaa viettää kesäpäivää rannalla. Lisäksi ihmiset ovat oppineet rajoitusten vuoksi suosimaan take away -annoksia, joiden rasiat täyttää selvästi roska-astioita normaalia enemmän.

Nyt olisi kaupungin korkea aika palkata vaikka extra-kesätyöntekijöitä siistimään paikat useammin ja tyhjentämään roskiksia ranta-alueella sekä kanavan varrella. Tällä meiningillä houkutellaan vain rottia paikalle.      

”Pelkkä roskis ei riitä”