Mitä kuuluu Columbukselle?

Kauppakeskuspäällikkö Topi Pasila.

Kauppakeskuspäällikkö Topi Pasila.

KTM Topi Pasila aloitti loppuvuodesta 2018 työt kauppakeskus Columbuksen kauppakeskuspäällikkönä. Pasila toimii samassa tehtävässä myös Cityconin omistamissa kauppakeskuksissa Myyrmannissa ja Isomyyrissä. Ennen tätä työtään hän toimi analyytikkona Cityconin sijoittajasuhdeviestinnän tiimissä.

Tehtävässään Pasila vastaa kauppakeskusten päivittäisen arjen sujuvuudesta, yhteyksistä vuokralaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Minkälaisen vaikutelman olet saanut Columbuksesta, Vuosaaresta ja vuosaarelaisista näiden alkukuukausien aikana?

– Tuntemukset ovat olleet erittäin hyvät. Columbus on sijainniltaan erinomaisella paikalla Vuosaaren keskellä ja metroaseman yhteydessä. Columbus on vilkas keskus 6,6 miljoonalla vuotuisella kävijällään. Vuosaari on suuri kaupunginosa, jota kehitetään ja rakennetaan jatkuvasti, Topi Pasila toteaa.

– Vuosaarelaiset ovat aktiivisia ja tietoisia alueensa kehityksestä. Täällä on hyvä yhteishenki ja tiiviit verkostot, uusi kauppakeskuspäällikkö summaa ensikuukausien tuntemuksistaan.

Onko Vuosaari sinulle entuudestaan tuttu paikka?

– Kyllä Vuosaari on minulle tuttu paikka jo entuudestaan aikaisemmasta tehtävästäni Cityconilla.

Kauppakeskus Columbuksen lähiympäristössä alkavat suuret rakennustyöt lähitulevaisuudessa, kun Vuosaaren keskustaa suurine tornitaloineen ruvetaan rakentamaan.

Mitä teillä kauppakeskuksessa tulee lähiaikoina tapahtumaan?

– Columbuksen päivittäisen arjen asiointia kehittää ja monipuolistaa esimerkiksi Lidlin tulo kauppakeskuksen Toritasolle reilun vuoden päästä.

– Ihan lähiaikoina tulemme uudistamaan keskuksen valaistusta, ja tämä projekti onkin jo aloitettu tekemällä uudet valot molempien päiden liukuportaiden ylle sekä parkkihallin sisäänkäynnille, kauppakeskuspäällikkö Topi Pasila kertoo.

Haastattelu: Eero Honkanen