Pyöräkaapit vihdoin kokeilussa

Vuosia siinä vierähti, mutta nyt Vuosaaren metroaseman Ulappasillan lukittavia pyöränsäilytyskaappeja voi kokeilla lokakuun loppuun saakka. HKL toivoo saavansa käyttäjäkokemuksia uudesta palvelusta.

– Kaappien käyttöönotto venähti pahemman kerran ja projekti on ollut ajateltua hankalampi.   Toivomme, että kaappeja kokeillaan rohkeasti ja saisimme palautetta myös niiden käytöstä, toteaa HKL:n palveluasiantuntija Eeropekka Lehtinen.

Pyöräkaappien käyttö on maksutonta. Kaappien käyttäjäksi rekisteröidytään HSL:n nettisivulla omissa tiedoissa, jonne tarvitaan HSL-tunnus. Omiin tietoihin Pyöräkaappipalvelun alle tallennetaan sen HSL-kortin numero, jota halutaan käyttää pyöräkaapin lukitsemiseen ja avaamiseen. Pyörää saa säilyttää kaapissa enintään kolme vuorokautta.

Pyöräkaappien kokeilujakso päättyy lokakuun 2020 lopussa, jonka jälkeen kokemuksia arvioidaan. Lisätietoa: hsl.fi/pyöräkaappi