Valojuhlilta valoa pimeimpään hetkeen

Maria Baric Companyn tulishow Vuotalon edustalla.

Vuosaaressa vietettiin lauantaina 14.11. ja sunnuntaina 15.11. Valojuhlia. Vuoden pimeimpään aikaan Vuotalon edustalle upean tulishown loihti Maria Baric Company. Ulkotulet, soihdut, savut ja tulitaiteilijat loivat pimeään lauantai-iltaan taianomaisen tunnelman. Tätä ennen Vuotalon sisätiloissa oli ollut muun muassa heijastin- ja rumputyöpaja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Makkara ja glögi maistuivat Pohjoisella ostoskeskuksella.

Makkara ja glögi maistuivat Pohjoisella ostoskeskuksella.

Sunnuntaina Valojuhlaa vietettiin Pohjoisella ostarilla ja Ilveskorvenpuistossa. Joulumyyjäistuotteet, makkarat ja glögi tekivät kauppansa. Kangaslammelle oli Vuosaari 21 -taidehanke tehnyt vaikuttavan valoinstallaation.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kangaslammella nähtiin Vuosaari 21 -hankkeen vaikuttava valoinstallaatio. Kuvat: E.H.

Kangaslammella nähtiin Vuosaari 21 -hankkeen valoinstallaatio.

Valojuhlan Vuosaari-aiheisen tietokilpailun ensimmäisen osion parhaat olivat: Ulla Vähä-Soini (6 pistettä) ja Anita Viljamaa (6 pistettä), Laura  Hassinen (5 pistettä) ja Katri Ben-Younes (5 pistettä). Toisen osion parhaat olivat: Ari Ojanen (7 pistettä) ja Ulla Vähä-Soini (7 pistettä) ja Atte Nordberg (6 pistettä).

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Valojuhlien järjestäjiä.

Valojuhlien järjestäjiä.

Valojuhlassa kuultiin musiikkia ja katseltiin lähiöaseman ikkunan valokuvanäyttelyä ja päiväkoti Meritähden lasten askartelujen tuloksia.

Valojuhlat järjestettiin Pohjoisella ostarilla nyt neljännen kerran. Järjestelyissä olivat mukana Vuosaari-Seura, Vuosaaren lähiöasema, Vuosaaren seurakunta sekä joukko muita paikallisia toimijoita.